VRA chapter 36

Nem magyar sajátosság, hogy az azonos motorokkal motorozók baráti társasággá, csoportokká alakulnak. A Kawasaki Vulcan tulajdonosok is világszerte hoznak létre csoportosulásokat. Korábbi ismeretségeink alapján nekünk a Vulcan Riders Association szellemisége volt a szimpatikus.

Megismertük és elfogadtuk az ő alapszabályukat és ennek megfelelően alakítottuk ki sajátunkat.

Referenciáink alapján 2015 februárjában kaptuk meg Lasse Lähnn-tól a VRA World President-jétől az értesítést, hogy Vulcan Riders Association, Chapter Hungary néven felvettek bennünket a VRA tagjai közé. Szabályzatuk alapján a VRA chapter-ekre van felosztva. Minden országban egy chapter lehet, melyet a nemzetközi telefon hívószámának (országkód) megfelelően neveznek el. Így lettünk VRA chapter 36.
Ezzel beléptünk abba a körbe, amelynek a világon 26 tagja van, és a szomszédos országok közül Szlovénia, Ausztria, Szlovákia, Románia és Szerbia is csatlakozott már.

A szövetség logója szerzői jogi védelem alatt át, ennek jogát a VRA Szövetség Vezetői Bizottsága (Association Executive Committee = AEC) gyakorolja. A szerzői jog által védett logó használata Országos Chapterekre is kiterjesztett. A megfelelő magyar logó kialakítása az egyeztetések egyik fontos lépése volt. Harmadik fél által a logó használatához a Szövetség Vezetői Bizottság engedélye szükséges.

Mindenkori elnökünk tagja a VRA Association Executive Committee-nek, amely demokratikusan dönt a Szövetség ügyeiben.